Bygg & Finess i Väst är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande byggarbeten, med inriktning på köksrenoveringar och försäljningar av kompletta kök, luckor och garderobssystem. Vi erbjuder kompletta kök vid nyproduktion.

Köksförsäljning, Montering och Renovering

De senaste 10 åren har vi riktat in oss på kök och garderobssystem. Företaget tillhandahåller kvalitetsprodukter av kända tyska märken samt av NordDesign Kök. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Göteborgs-området, Kungsbacka, Varberg och Halland med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Totalentreprenad

Företaget har genom väl utförda arbeten, tydlig kommunikation och servicekänsla utvecklat verksamheten och jobbar idag med återkommande kunder och via rekommendation. Bygg & Finess i Väst utför helhetsåtaganden som totalentreprenör till mindre renoveringar. Efter många år i byggbranschen har vi ett etablerat kontaktnät av andra seriösa yrkeskunniga hantverkare inom alla yrkesgrupper som vi samarbetar regelbundet med.

Hållbara lösningar

Bygg & Finess i Väst använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga hållbara kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad- och trygghetsförsäkringar hos Länsförsäkringar, god ekonomi samt F-Skattsedel.

Använd ROT-Avdraget

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

Renovera kök badrum hemPlatsbyggd kök garderob möblertotalentreprenad montör